FANDOM


Screen-capture-7

Enjoy your life...Efficiently!

Welcome to the LifehackingCourseHRO WikiEdit

Screen-capture-11

Welkom!

In deze wiki staat informatie weergegeven over de keuzevakcursus: Lifehacking van Hogeschool Rotterdam en wordt onderhoud door studenten die deze cursus volgen.

http://www.hetleveniseenpicknick.nl/

LifehackingEdit

De term life hack verwijst naar het onconventioneel gebruiken van ICT en andere simpele hulpmiddelen die je helpen om te gaan met overvloed aan informatie.

Gedurende periode 4 krijgen verschillende studenten van Hogeschool Rotterdam de cursus Lifehacking als keuzevak. Deze wiki is opgericht als informatiebron over de verschillende lifehacks die dagelijks toegepast kunnen worden. Hieronder kunt u verdere informatie vinden over wat de cursus Lifehacking aan de studenten biedt en meer lifehacking mogelijkheden die de studenten zelf tegengekomen zijn.

Wij willen met onze wiki een link maken met lifehacking door voor onszelf alle lifehacks op een rij te zetten waardoor wij maar naar ons eigen wiki toe kunnen om handige tips terug te halen. Hierdoor besparen wij veel tijd!

Lifehacks It's business time! :-)Edit

Lifehacks Chillax time :-DEdit

Het komt vaak voor dat je gaat stressen wanneer je erg veel werk hebt. Hierdoor hebben wij een onderdeel gemaakt waarbij de focus is : Ontspannen!

Bedankt!Edit

Bedankt voor het bekijken van onze Wiki. Wij hopen dat deze site jouw heeft geholpen om een pro te worden in het veld van organiseren zonder te vergeten dat je ook moet relaxen!

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.